Our designers

Arman EMAMI - industrial designer

Al sinds 2005 bekijken de in Berlijn gevestigde industrieel ontwerper Arman Emami en zijn team alledaagse producten vanuit een totaal andere hoek en los van welke conventie dan ook – zo creëren ze state-of-the-art designobjecten, die praktisch en sensueel tegelijk zijn. Hoeksteen, predicaat en motor van het in Berlijn gevestigde ontwerpbureau is de inspirerende, maar ook systematische zoektocht naar evenwicht en harmonie binnen hun werk.

SYLVAIN WILLENZ / Design Studio

Vanaf 2007, werken Freecom en SYLVAIN WILLENZ Design Studio samen aan verschillende projecten. Dit heeft onder andere geresulteerd in een collectie ‘rubberen’ harde schijven, variërend van de Mobile Drive XXS in 2008 tot de Mobile Drive CLS in 2010. Een productieve co-creatie en uitwisseling van competenties, bekroond met verschillende prestigieuze prijzen door internationale design-instellingen.

NIELS IN VORM

Niels in Vorm is in 2008 opgericht door Chantal Niels, industrieel ontwerper. Chantal studeerde in 1996 af aan de Design Academy in Eindhoven en heeft ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen van producten, (relatie-) geschenken en verpakkingen. Zo maakte zij ontwerpen voor onder andere Koninklijke Begeer, Royal Delft en Bugaboo. Sinds eind 2008 werkt Niels in Vorm nauw samen met Freecom waarvoor zij aan de huisstijl en vormgeving van onder andere verpakkingen, brochures en presentatiematerialen verzorgt.