mHDD Slim 2 TB

Mobiele harde schijf met USB 3.0- & type-C-kabels

Maak in stijl back-ups met deze schitterende mobiele harde schijf. Met een compacte, lichtgewichte stijlvolle behuizing van geborsteld metaal, zorgt de Freecom mHDD ervoor dat u uw digitale leven kunt meenemen. Beschikbaar in Space Grey, Goud en Zilver, overeenkomend met de kleuren die Apple over het algemeen gebruikt.

 

Met USB type-C™- en
USB 3.0-kabels

Maak verbinding met een groot aantal computers en Mac's met behulp van de twee meegeleverde kabels: USB type-C™ en USB 3.0.

Als u onderweg bent, moet u over de middelen beschikken om uw documenten veilig te bewaren en eenvoudig beschikbaar te hebben. De Freecom mHDD is de mobiele harde schijf die prestatie en stijl combineert in een mooi pakket.

Slank en glanzend ontwerp

De slanke behuizing van geborsteld metaal, slechts 0,9 cm, is robuust, lichtgewicht en zorgt voor een stijlvol uiterlijk naast elke Mac of computer.

Reeds geïnstalleerde back-upsoftware

De software Nero Backup Essentials wordt bij het station geleverd om het maken van een back-up nog eenvoudiger te maken. Plan automatische back-ups om te waarborgen dat van alle belangrijke bestanden regelmatig een back-up wordt gemaakt.

 

Back-upsoftware

De reeds geïnstalleerde software Nero Backup Essentials voor het plannen en instellen van reguliere back-ups

Twee kabels

Type-C- en USB3.0-kabels voor Mac's en computers

Data-opslag

Voor al uw zakelijke bedrijfsinformatie, digitale foto's, video's, muziekbestanden enz.